ENGEL OLMAYIN!

Her şey Sadece Engelsiz Bir Yaşam İçin.

GÜNCEL 10.02.2016, 10:19 10.02.2016, 11:20 Ferhat KOÇ
ENGEL OLMAYIN!
Defalarca uyarılmalarına rağmen yüreği engelli olan sürücüler Yeni Minare Camisi karşısında Susam Sokağı olarak bilinen yerde engel olmaya devam ediyorlar. Engelli bir vatandaşın muhabirimizi arayarak çok mağdur olduğunu, defalarca  oraya park eden araç sahiplerine söylemesine rağmen hiçi bir sonuç alamadığını, bazı durumlarda bile hakaretlere uğradığını iddia etti.

Son çare olarak  da bu olumsuzlukları basına taşıyarak çözüm aradığını söyledi.

Muhabirimizin araştırmalarına göre Karaman Belediyesinin defalarca bahsedilen yerin giriş yerine araç girmemesi için  engel yapmasına rağmen bazı sürücülerin bu engelleri kırıp o alana part ettiği anlaşıldı.  

Muhabirimizi arayan şahıs o bilinçsiz yüreği engelli olan sürücülere sesleniyorum dedi.. Sadece bir saniye  'Bizler ' gibi düşünün. 

O sokak da faaliyet gösteren esnaflarında bu gereksiz engelleri kırarak ve sokak girişini kapatan araçlarının kaldırılmasını bir daha oraya araç parklarının yapılmaması için yetkililerden yardım talep ettiklerini söyleyerek engelli vatandaşların yanında olduklarını söylediler.

Gerekirse bir imza kampanyası başlatılıp sadece bahsi geçen yerde değil her alanda bunun gibi sorunların düzeltilmesi gerektiğini söylediler.  
İlgili mercilerin bu olumsuzluklara bir an önce müdahale etmeleri temennisinde bulundular.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü