FETÖ'nün YENİ HEDEFİ 'KMÜ'

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde yuvalanmış olan Paralel örgütün yeni hedefinde KMÜ Rektörlük Seçimleri var.

GÜNCEL 30.05.2016, 10:24 30.05.2016, 12:10 Ferhat KOÇ
FETÖ'nün YENİ HEDEFİ 'KMÜ'

Karaman'da Temmuz ayında yapılacak olan rektör seçimi için harekete geçen paralel örgüt, bazı rektör adaylarını hedefine koydu.

Sahte hesaplarla yollanması planlanan e-postalar ile, istemediği rektör adaylarına yönelik Paralel örgütün karalama kampanyası yürütüleceği bilgisi edinildi. Sosyal medya ve internete bağlı paylaşım sitelerini çok iyi kullanan paralel örgüt üyeleri gözlerini yeni rektörlük makamına dikti.
Sahte hesaplarla kendilerine kul olmayan rektör adaylarının aday olmaması sağlanacak. Paralelci olmayan Adayların adaylıktan çekilmemesi durumunda, onların aleyhine e-postalar gönderilecek ve paralelci olmayan rektör adayları ile ilgili öğretim üyelerine “yolsuzluk, usulsüzlük, özel hayat"  ile ilgili çirkin iftira dolu mailler gönderilecek.
Öğretim elemanlarına, üniversite yönetimine, ulusal ve yerel basına, milletvekillerine ve Ankara’ya ve ilgili olabilecek her makam, mevki ile ilgili mercilere ulaştırılacağı tasarlanan mailler ile paralelci olmayan rektör adaylarının, seçime bile katılamadan adaylıkları sona erdirilmeye çalışılacak.
Hazırlanan gizli tezgaha göre, Üniversite ve Karaman iline hizmet etmesi muhtemel adayların adaylıkları bu yolla engellendikten sonra, sadece Paralel örgüte sadakatinden kuşku duyulmayanların listeye girmesi sağlanacak ve hangi aday atanmış olursa olsun, paralel örgüt, istediği adayın üniversite rektörü olarak atanmasını sağlamış olacak.
Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı gibi seçimlerde bu tür kirli kampanyaları yürüten ve kimi zaman da başarı elde eden paralel örgütün, KMÜ’de de benzer kirli ve çirkin senaryoyu devreye sokacağına dair tehditler savurmaya başlaması, olası Rektör adayları arasında ciddi kaygılar oluşturuyor. 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü