GELECEĞİN YILDIZLARI BU TESİSLERDE YETİŞECEK

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yapımı devam eden Sporcu Fabrikasının Karaman sporuna yapılan önemli yatırımlardan birisi olduğunu belirterek, geleceğin yıldız sporcuları bu tesislerden yetişeceğini dile getirdi.

GÜNCEL 27.08.2015, 13:17 27.08.2015, 13:26 M. Ali
GELECEĞİN YILDIZLARI BU TESİSLERDE YETİŞECEK

 Karaman’da yapımı hızla devam eden Çok Amaçlı Spor Salonunu(Sporcu Fabrikası) kısa bir süre içerisinde tamamlanarak Karaman sporuna hizmet verecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yapımı devam eden Sporcu Fabrikasının Karaman için önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek, geleceğin yıldızlarının bu tesislerden yetişeceğini dile getirdi.

Karaman’da spor yatırımları ve tesisleşme yönündeki çalışmalarıyla geleceğin yıldız adayı sporcularına daha iyi koşullarda hizmet vermeyi amaçlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yetenekli sporcuları keşfetmek, gençlerin enerjisini doğru yönde kullanmalarını sağlamak ve spora olan ilgilerini daha da arttırmak amacıyla geleceğimizin teminatı olan gençlere desteklerine devam ediyor.

Yeni tesislerin hizmete girmesiyle birlikte sporda başarının daha üst seviyelere geleceğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “ Karamanımıza kazandırılan spor tesisleri geleceğin yıldızlarının yetişmesinde önemli bir rol oynayacak ve buralardan yetişen sporcuların ilimizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmelerini sağlayacaktır” diye konuştu. Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, konuşmasının devamında:

“Karaman’da gençlerimizin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri ve eğitim alabilmeleri için Spor İl Müdürlüğü olarak tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. Spor tesislerimizin kapılarını gençlerimize sonuna kadar açtık. Yapımı devam eden Sporcu Fabrikası Karaman için en önemli spor yatırımları arasında yer alıyor. İnşallah bu tesisimizin hizmete girmesiyle birlikte sporda yakaladığımız başarıları daha üst seviyelere getireceğiz.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü