YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Karaman Belediyesi şehrin birçok noktasında yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri ekipleri 2. İstasyon Caddesi, Cedit, Hürriyet ve Larende Mahallesi’nde asfalt serimine başladı.

GÜNCEL 27.08.2015, 16:08 27.08.2015, 16:11 M. Ali
YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 Karaman Belediyesi 2015 yılı programı çerçevesinde asfaltlanması planlanan yolları asfaltlamaya devam ediyor. Yol yapım çalışması yapılan cadde ve sokaklarda ilk önce bölgenin altyapısını ele alan ekipler, içme suyu şebekesini değiştirip, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını kontrol ettikten sonra asfalt serimine başlıyor. Karaman da örnek cadde uygulaması yapılan alanlardan bir olan 2. İstasyon Caddesi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Asfalt serimi için hazırlanan caddenin aydınlatma sistemleri ve kaldırımları sil baştan yenilendi. Fen İşleri ekipleri Cedit Mahallesi’nde Fevzipaşa Caddesi’ni, Hürriyet Mahallesi’nde otobüs ve dolmuş güzergâhı olan 1478. Sokağı ve Larende Mahallesi’nde de İbrahimbey Okulu ile Buğday Pazarı kavşağı arasında yol çalışması yapıyor.

Kazınan Asfalt Yeniden Değerlendiriliyor

Karaman Belediyesi, gerçekleştirdiği yol yapım çalışmaları kapsamında, asfalt kazıyıcı ile yıpranmış yollardaki asfaltı kazıyarak kaldırıyor. Kazınan asfalt şehrin uygun yerlerinde yeniden kullanılıyor. Bu sayede kazınan asfalt israf edilmeyerek yeniden değerlendirilmiş oluyor. Kazınan yollara kalitesi yüksek sıcak asfalt uygulanıyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü